Over ons

Wat we doen

Bij Easylabels geloven wij in goede kwaliteit, eerlijke prijzen en snelheid.  Als je vandaag een nieuw idee hebt voor je bedrijf, dan wil je morgen het resultaat in handen. Wij geloven niet in saaie offertes en lange levertijden. We willen de partner voor je zijn, waar je blind op kunt vertrouwen en waar je altijd de juiste prijs krijgt.  

Alleen al via PostNL worden meer dan 1,7 miljoen pakketten per dag verstuurd. Tegenwoordig heeft iedereen goede etiketten, verzendlabels of lettertapes nodig. Met een groot assortiment compatible labels zorgen wij ervoor dat er vele pakketten per dag kunnen worden verstuurd. Wij werken constant aan een langdurige relatie met onze klanten. Bij Easylabels beloven wij eerlijkheid, openheid en transparantie. Bij Easylabels zetten wij graag en vol passie een extra stap voor de klant.  

zebra-labels

Onze producten

Of je nou een zzp’er bent, een webwinkel hebt of je potjes kruiden wil voorzien van een lettertape met omschrijving. Easylabels is er voor je! Wij staan 100% achter onze producten en garanderen je labels, etiketten en lettertapes van goede kwaliteit.

Een goede kwaliteit en snelle service betekent nog niet dat je ook veel moet betalen. Wij houden je graag tevreden en zorgen altijd voor een scherpe prijs. Bij Easylabels lopen wij niet in dure pakken en rijden wij niet in dure auto’s. Bij ons is de mentaliteit: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!”. Bij ons bestel je compatible Dymo, Zebra en Brother labels tegen een scherpe prijs.

Ons Verhaal

Als onderdeel van Easypack Verpakkingen hebben wij jarenlange ervaring in het aanbieden van verpakkingsmateriaal voor scherpe prijzen. Een verzendetiket of adresetiket wordt toch vaak gezien als een extra kostenpost voor bedrijven en particulieren. Het mag niet te veel kosten, maar toch wil je dat het van degelijke kwaliteit is. Juist daarom hebben wij Easylabels opgericht. Bij Easylabels bieden we onze producten tegen scherpe prijzen aan zodat jij kunt besparen. Daarnaast doen wij alles voor een glimlach en staat bij ons de klant centraal. Ondanks dat labels best een saai product zijn zorgen wij ervoor dat de producten op een leuke en persoonlijke manier worden bezorgd.